Ingredienser:
6 æg
240 g sukker
1½ spsk vand
2 tsk vaniljesukker
180 g mel
1½ knivspids salt
1½ tsk bagepulver
6 æg
240 g sukker
1½ spsk vand
2 tsk vaniljesukker
180 g mel
1½ knivspids salt
1½ tsk bagepulver
Sæt ovnen på 200°
Pisk æg, sukker, vaniljesukker og vand kraftigt. Det er meget vigtigt, at æggene får pisket så meget luft ind, som muligt. Det kan tage helt op til 15min med røremaskinen, men massen skal være næsten helt hvid. Sigt mel, salt og bagepulver i æggene og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber. Fortsæt kun til der ikke er flere mel-lommer tilbage - vi skal beholde så meget fylde i dejen som muligt.
Hæld dejen op i en form og bag - tykke bunde ca. 20 min. og tynde ca. 10 min.
Pisk æg, sukker, vaniljesukker og vand kraftigt. Det er meget vigtigt, at æggene får pisket så meget luft ind, som muligt. Det kan tage helt op til 15min med røremaskinen, men massen skal være næsten helt hvid. Sigt mel, salt og bagepulver i æggene og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber. Fortsæt kun til der ikke er flere mel-lommer tilbage - vi skal beholde så meget fylde i dejen som muligt.
Hæld dejen op i en form og bag - tykke bunde ca. 20 min. og tynde ca. 10 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar